maanantai 18. kesäkuuta 2018

Gluteeniton mehevä mangopiirakka

Mangopiirakka


On mukava kokeilla välillä uusia makuja, ja nyt löysin kaupan pakastealtaasta mangopaloja, joita käytin piirakan täytteenä. Tuli todella muheva piirakka! Tässä leivonnaisessa mango maistuu vahvasti. Tarjoa vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa.


- 4 luomukananmunaa
- 3 tl leivinjauhetta
- 1 pss pakastettuja Pirkka-mangokuutioita


Vatkaa kananmunat ja sokeri valkoiseksi, todella kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää rauhallisesti sihtaamalla vaaleat jauhot, joissa on sekoitettuna leivinjauhe. Lisää kerma, tai jos haluat piirakasta todella kevyen, voit käyttää myös maitoa tai mantelimaitoa.
Levitä taikina isolle uunipeltille, lisää hieman sulahtaneet mangokuutiot (jos haluat, voit myös hieman pieniä niitä) ja paista 200 °C:ssa uunin keskitasolla 30 minuuttia.

Ripottele tomusokeria piirakan päälle ennen tarjoilua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti