Gluteeniton kääretorttu ( 2kpl)
- 8 keskikokoista luomumunaa
- 2 dl Siro erikoishienoa sokeria
- 2 tl leivinjauhetta
- 2 prk (350g/prk) esim. Pirkka appelsiinimarmeladia
Vatkaa kananmunat ja sokeri runsaaksi, valkoiseksi vaahdoksi. Lisää jauhosihdin avulla varovasti jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.
Jaa taikina kahdelle uunipeltille tasaisesti. Paista kiertoilmauunissa 200 °C:ssa 8 minuuttia.
Kumoa valmiit pohjat sokeroiduille leivinpapereille. Levitä heti molemmille pohjille appalesiinimarmeladi taikinanuolijan avulla. Kääräise kääretortut rullalle pohjalla olevan leivinpaperin avulla. Kääri valmiit tortut ensin leivinpaperiin ja sitten esim. sanomalehteen. Anna jäähtyä ulkona tai parvekkeella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti