lauantai 11. maaliskuuta 2017

Gluteeniton, mainio suolainen pikkuruoka!

Gluteeniton kala-kasvispiirakka


Pohja:
- 1 dl Mustaleima-juustoraastetta (150g pussi)
- 2-3 dl Sunnuntai Tumma Gluteeniton Jauhoseosta
- 1 dl vettä
- 100 g huoneenlämpöistä, Pirkka laktoositonta voita

Täyte:
- 250g loimulohta
- 1 pss (180g) Apetit-kasvissuikaleita
- 1 rasia Pirkka Italian Yrtit -tuorejuustoa

Nypi kaikki aineet kulhossa valmiiksi taikinaksi. Voitele pyöreä 25 cm piirakkavuoka ja taputtele taikina siihen.
Paista piirakkapohjaa uunissa 10 min. 200 °:ssa, lisää täyte ja ripsottele sen päälle loput juustoraasteesta. Paista vielä 20 min. Anna jäähtyä jonkin aikaa ennen tarjoilua että piirakka hieman vetäytyy ja hyytyy kunnolla. Piirakka on maukasta myös kylmänä. Minä tarjoilen piirakan pihlajanmarjahyytelön kera. Toimii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti