Gluteeniton kala-kasvispiirakka
- 1 dl Mustaleima-juustoraastetta (150g pussi)
- 2-3 dl Sunnuntai Tumma Gluteeniton Jauhoseosta
- 1 dl vettä
- 100 g huoneenlämpöistä, Pirkka laktoositonta voita
Täyte:
- 250g loimulohta
- 1 pss (180g) Apetit-kasvissuikaleita
- 1 rasia Pirkka Italian Yrtit -tuorejuustoa
Nypi kaikki aineet kulhossa valmiiksi taikinaksi. Voitele pyöreä 25 cm piirakkavuoka ja taputtele taikina siihen.
Paista piirakkapohjaa uunissa 10 min. 200 °:ssa, lisää täyte ja ripsottele sen päälle loput juustoraasteesta. Paista vielä 20 min. Anna jäähtyä jonkin aikaa ennen tarjoilua että piirakka hieman vetäytyy ja hyytyy kunnolla. Piirakka on maukasta myös kylmänä. Minä tarjoilen piirakan pihlajanmarjahyytelön kera. Toimii!
Paista piirakkapohjaa uunissa 10 min. 200 °:ssa, lisää täyte ja ripsottele sen päälle loput juustoraasteesta. Paista vielä 20 min. Anna jäähtyä jonkin aikaa ennen tarjoilua että piirakka hieman vetäytyy ja hyytyy kunnolla. Piirakka on maukasta myös kylmänä. Minä tarjoilen piirakan pihlajanmarjahyytelön kera. Toimii!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti