maanantai 18. helmikuuta 2019

Gluteeniton kiinalainen papupata

Gluteeniton kiinalainen papupata on oiva lisä talviajan ruokiin. Tein ensimmäistä kertaa ruokaa pavuista, ja kyllä kannatti! Ruoka on tuhtia, joten on hyvä ehkä ottaa lautaselle aluksi vähemmän. Tätäkin ruokaa kannattaa tehdä kerralla enemmän ja vaikka pakastaa. Aina vain paranee!















Gluteeniton kiinalainen papupata

- 2 pkt (380g/pkt) valkoisia papuja suolaliemessä
- 3 pss (450g/pss) Pirkka kiinalaisia wokvihanneksia
- 2 pkt (250g/pkt) L'uomu Nokka broilerin juhlasuikaleita
- 1 pll Kania luomuketsuppia
- 2 tl suolaa
- 4 tl Sallisen pippurisekoitusta


Ruskista broilerinsuikaleet ja lisää niihin suolaa ja pippurisekoitusta maun mukaan.  Lämmäytä wokvihannekset parissa osassa. Huuhdo pavut raikkaassa vedessä. Yhdistä kaikki aineet kulhossa. Hulauta sekaan pullollinen ketsuppia. Voit vielä huuhdella pullon pienellä vesimäärällä ja kaataa ketsuppiveden mukaan. Sekoita hyvin ja kaada seos Saga-paistoleivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Laita päälle kansi tai folio.

Paista 200 °C:ssa toiseksi alimmalla tasolla tunnin ajan. Anna vetäytyä hieman ennen tarjoilemista. Mielestäni tämän papupadan seuraksi sopii hyvin tumma, gluteeniton Red Ale -olut.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti